Städföretag, dansens räddare

Att dansa till riktig go dansbandsmusik är vad jag brinner för, spelar ingen roll om det är Lasse-Stefans eller Flamingokvintetten, är det dansband så är det dans som gäller. Problemet med stora dansbandsevent är att det mer än vanligtvis blir väldigt smutsigt och stökigt efter en helkväll med dansband. Då är det tur att man kan anlita en städfirma, som gör jobbet åt en. Den städfirma jag anlitade var samma städfirma jag anlitade för kontorsstädning när vi på jobbet hade firmafest. Mitt jobb kan beskrivas med två ord, affärssystem Göteborg, och trots att vi är ett par nördar så kan det gå vilt till på våra firmafester. Det var därför jag några dagar innan själva festen sökte upp en städfirma i närheten. Jag hittade till slut en firma med sökorden kontorsstädning borås. Städfirman var proffsiga i sitt jobb och trots att det låg några för många snuspåsar på bord och golv (och en i taket), städade de upp allt. Vad som var betryggande var att de arbetade under sekretess, på så sätt slapp de högre cheferna (och jag som hade fått åka ut med huvudet före ifall företagshemligheter kom ut) känna sig säkra på att inget som våra konkurrenter inte ska veta om oss kommer ut.

Även på dansbandseventet arbetade städfirman under sekretess, det behövde de egentligen inte göra, men det var återigen betryggande att de tog sitt jobb på största allvar, även fast det denna gång var privatpersoner som anlitade dem.

Kommentarer är stängda.