Öronmassage med tindra toner

Sitter och skriver texter om ett par produkter för en presentation. När jag skriver texter är det skönt att koppla av med musik. Vanligtvis lyssnar jag via datorhögtalare, men den senaste tiden har jag börjat lyssna på musiken med hörlurar. Du kanske undrar varför jag slutat lyssna på musik som strömmar ut från datorhögtalare? Anledningen är att jag diggar bra ljud och mina högtalare har blivit sämre senaste året efter en fest. På festen råkade någon snubbla över datorhögtalarna och de blev defekta.

Hörlurar fungerar fin-fint när man vill ge öronen massage. Idag har jag ett par Marshall hörlurar av nyare modell. Mina hörlurar har en sladd som kopplas in i datorn. När dessa hörlurar blir defekta eller slitna ska jag satsa på ett par trådlösa som gör att jag kan lyssna även när jag inte sitter vid datorn och arbetar.

Vilken musik passar bra när du ska arbeta? Om du vill ha energi rekommenderar jag hårdrock, techno och House. Musiken hittar du lättast på plattformar som Spotify eller Apple Music. Om du vill lyssna gratis och står ut med reklam kan du även testa reklamradions kanaler.

När jag arbetar är musik ett bra alternativ, men när jag tränar eller tar en längre promenad njuter jag gärna av poddar. Poddar finns att ladda ned gratis till din mobiltelefon. Vill du lyssna gratis får du såklart acceptera att det spelas reklam. Det finns en uppsjö av poddar att välja mellan men jag föredrar att lyssna på ekonomi, nyheter och komiker som Bill Burr. Du behöver inte begränsa dig till ett fåtal att lyssna på. Så länge du har en modern mobiltelefon kan du ladda ned hundratals poddar att lyssna på när lusten faller på.

För att hitta uppslag på olika ämnen kan du Googla eller låta poddprogrammet ge dig förslag på populära poddar som spelas just nu.

Kommentarer är stängda.