Vilka julsånger gäller i år?

Som gammal dansbandsfanatiker så är ju julen en höjdpunkt det är då man gärna lyssnar på julsånger av alla de slag, så jag slänger ur mig frågan: ”Vilka julsånger gäller i år?”. Skriv gärna förslag i kommentarsfältet så jag kan få lite inspiration. Själv har jag köpt mig en gitarr, jag tänkte att jag skulle överraska familjen med att lära mig att spela gitarr och ha mitt första framträdande efter julgröten på julafton. Jag har letat runt efter låtar som är lätta att spela men ändå lite klämmiga. En väldigt bra sida jag hittade för detta ändamål är Notlagret, där har dom en bra kategori: Julsånger ackord och texter. Det blir spännande att se hur bra det går med träningen men jag är riktigt motiverad!

Jag har även fått inte lite önskelistor från mina nära och kära, i år är jag lat och ger mig inte ut i några butiker utan handlar allt på nätet, det går så mycket fortare.

Nä, det blir till att köpa lite glögg på väg hem från jobbet idag, det blir nog ett par goda julöl också, glöggen blir så djäkla kletig att dricka ett par, tre flaskor….